VIDEO: V Pakistane našli dvojníka herca z Hry o tróny

NETKY.SK • 7 Máj 2019, 08:32 • 2 min
VIDEO: V Pakistane našli dvojníka herca z Hry o tróny

RÁVALPINDÍ - 26-ročný čašník z kaviarne v pakistanskom meste Rávalpindí sa stal v priebehu niekoľkých dní miestnou "celebritou".

slovakia

left justify in out

Rozi Chán, ako sa dvojník slávneho herca volá, ešte donedávna nemal predstavu, čo to vôbec Hra o tróny je. V poslednom období sa však v Pakistane seriál stal veľmi populárnym a ľudia si zrazu všimli, že Chán ako by z oka vypadol Tyrionovi Lannisterovi (Peter Dinklage), jednej z ústredných postáv obľúbenej série. Z nenápadného čašníka, ktorému sa ľudia celý život vysmievali, sa razom stala miestna „celebrita“, s ktorou sa chcú všetci fotografovať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Season 1 vs Season 8. #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Dinklage (@peterdinklage),

Chán, rovnako ako jeho herecké „dvojča“, je trpasličieho vzrastu, meria len 133 centimetrov. Pred kamerami sa sám už v minulosti objavil, obsadili do reklamy na istú pakistanskú donáškovú službu. Ako uviedol, jeho veľkým snom je stretnúť sa s americkým hercom Petrom Dinklageom a zahrať si s ním vo filme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What was your opinion on the second episode? #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Dinklage (@peterdinklage),


Prvým, kto si všimol podobnosť medzi pakistanským čašníkom a Dinklageom, bol Chánov vzdialený príbuzný Malík Aslam. Akonáhle uverejnil Chánovu fotografiu, čašníkovi sa zmenil život na nepoznanie. "Všetci tí príbuzní aj okoloidúci, ktorí sa na mne vždy smiali, pretože som malý, si teraz so mnou chcú robiť selfíčka," uviedol polichotený čašník.

 

Rozi Chán si je vedomí, že sám „dieru do sveta“ neurobí, no má úprimnú radosť z toho, že ľudia s podobnými zdravotnými problémami, aké sám má, sa dokázali presadiť. "Ja možno celý život prežijem ako čašník, ale teším sa, že k osobe, ktorá vyzerá ako ja, pristupujú s úctou," skonštatoval Chán.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies