VIDEO Polícia v Neapole zadržala fanúšikov Rotterdamu

NETKY.SK • 27 September 2017, 12:16 • 2 min
VIDEO  Polícia v Neapole zadržala fanúšikov Rotterdamu

NEAPOL - Polícia v Neapole vzala do predbežnej väzby pred utorkovým zápasom 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov medzi SSC Neapol a Feyenoordom Rotterdam (3:1) 19 fanúšikov hosťujúceho mužstva. Napriek zákazu vstupu sa snažili dostať na štadión San Paolo cez vchod pre hostí. Polícia však zasiahla.

slovakia

left justify in out

Priaznivcov holandského klubu predviedla na policajnú centrálu za účelom identifikácie a predbežne ich zadržala. Ich lístky na zápas skonfiškovali. Približne 120 Holanďanov sledovalo zápas v neapolských lokáloch pred televíznou obrazovkou. V meste zaviedli prísne bezpečnostné opatrenia.

Troch chuligánov, fanúšikov futbalového klubu Feyenoord Rotterdam, zatkli už v pondelok večer v Neapole, deň pred stretnutím.. Hoci fanúšikovia Feyenoordu majú zakazaný vstup na štadión, viacerí pricestovali do dejiska zápasu. Ako informovali talianske médiá, v strede mesta prišlo k stretom medzi fanúšikovskými skupinkami rotterdamského klubu a bezpečnostnými zložkami. Chuligáni hodili po policajtoch kvetinovú vázu, polícii kládli odpor a boli vzatí do väzby.

Pred dvoma rokmi vyčíňali chuligáni Feyenoordu v Ríme (pred zápasom Európskej ligy AS Rím - Feyenoord), keď poškodili známu 500-ročnú fontánu Barcaccia pred Španielskymi schodmi a spôsobili škodu vo výške približne milión eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies