VIDEO V Moskve vypukol požiar v nákupnom centre s tovarom pre deti, vyžiadal si obeť

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 13:24 • 2 min
VIDEO V Moskve vypukol požiar v nákupnom centre s tovarom pre deti, vyžiadal si obeť

MOSKVA - V obchodnom centre na východe Moskvy vypukol v stredu požiar, ktorý sa hasičom podarilo pomerne rýchlo uhasiť.

slovakia

left justify in out

Požiar si vyžiadal jednu obeť. Podľa agentúry TASS ide o osobu, ktorú evakuovali z najvyššieho poschodia a zomrela počas prevozu do nemocnice. Pri požiari utrpel zranenia aj jeden hasič.

 

Agentúra RIA Novosti spresnila, že hlásiče zadymenia v nákupnom centre Persej dľa detej (Perseus pre deti), ktorý sa špecializuje na sortiment pre deti, sa spustili správne.

Podľa správy TASS záchranári z objektu evakuovali vyše 600 ľudí.

 

Obchodno-zábavné centrum Persej dľa detej otvorili v roku 2009. Na rozlohe 10.000 metrov štvorcových sa tam nachádzajú obchody s detskou obuvou a oblečením, detským nábytkom, kočíkmi, knihami či hračkami. Na najvyššom poschodí sa nachádza detský klub Afina (Aténa).

 

K incidentu v Moskve došlo v čase, keď federálne úrady po nedávnom požiari v nákupno-zábavnom centre v Kemerove nariadili kontrolu všetkých podobných objektov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona