VIDEO V Londýne opäť horelo: Plamene zachvátili známu tržnicu

NETKY.SK • 10 Júl 2017, 06:06 • 2 min
VIDEO V Londýne opäť horelo: Plamene zachvátili známu tržnicu

LONDÝN - Necelý mesiac po tragédii v londýnskej výškovej budove Grenfell Tower postihol britskú metropolu ďalší rozsiahly požiar, ktorý vypukol v priestoroch tržnice Camden Lock Market, známej ako jedna z miestnych turistických atrakcií.

slovakia

left justify in out

S plameňmi, ktoré sa podľa svedkov rýchlo rozšírili, bojovalo dnes nadránom vyše 70 hasičov s pomocou desiatich vozidiel. Podľa vyjadrenia hasičského zboru požiar zasiahol tri poschodia a strechu uvedenej tržnice v severnej časti Londýna.

 

Hovorkyňa londýnskej Metropolitnej polície vyhlásila, že zatiaľ nie je známe, či si najnovší požiar vyžiadal nejaké zranenia osôb. Takisto zatiaľ nie je jasné, čo mohlo byť príčinou požiaru.

 

Svedkyňa Joan Ribesová povedala, že oheň sa šíril "veľmi rýchlo" a ľudia, ktorí ho sledovali, sa obávali možného "výbuchu", keďže v blízkosti sa nachádzajú kuchyne stravovacích zariadení.

 

Camden Lock Market je súčasťou trhového komplexu, v ktorom sa nachádzajú stovky obchodov, stánkov a reštaurácií. Niektoré časti tohto komplexu padli za obeť plameňom už vo februári 2008.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona