VIDEO V Kanade sa hráči pobili pred zápasom, Kolník bol hviezdou

NETKY.SK • 15 Január 2015, 11:27 • 2 min
VIDEO V Kanade sa hráči pobili pred zápasom, Kolník bol hviezdou

LAVAL - Hokejisti tímov Laval Predators a St. Georges Cool-FM sa pobili už pred začiatkom nedeľňajšieho stretnutia North American Hockey League (NAHL).

slovakia

left justify in out

K šarvátkam na ľade prišlo počas predzápasového rozkorčuľovania a rozhodcovia mali plné ruky práce, aby upokojili situáciu. Laval začal súboj so štyrmi korčuliarmi v poli, keďže iniciátor konfliktu Chris Cloutier dostal dvojminútový trest za krosček.

 

Vedenie súťaže počas tohto týždňa uložilo tvrdé tresty predovšetkým manažérom Lavalu. Spolumajiteľ Éric Lajeunesse, predseda predstavenstva Lucien Paquette a asistent kouča Dannick Lessard dostali dištanc do 30. júna 2017, keďže nedokázali zastaviť svojich hráčov. 

 

Nervózne bolo aj samotné stretnutie, v druhej a tretej tretine sa odohralo na ľade viacero pästných súbojov a hráči sa uchýlili aj k viacerým faulom. Rozhodcovia rozdali celkovo 114 trestných minút. Najviac ich nazbieral Cloutier - 21. Tridsaťjedenročný bývalý obranca Nashvillu dostal v NAHL v 61 stretnutiach už 490 trestných minút. 

 

Za druhú hviezdu súboja v Lavale vyhlásili domáceho Juraja Kolníka. Slovák zaznamenal štyri body za jeden gól a tri asistencie. V tejto sezóne má bilanciu 16+28 v 26 dueloch. NAHL je súťaž, v ktorej je bežné hrubé správanie hráčov. Informácie zverejnil web canoe.ca. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona