VIDEO V dedinke Dvory nad Žitavou otvorili nadštandardný domov dôchodcov Claritas

NETKY.SK • 9 Júl 2018, 15:12 • 2 min
VIDEO V dedinke Dvory nad Žitavou otvorili nadštandardný domov dôchodcov Claritas

V dedinke Dvory nad Žitavou neďaleko Nových Zámkov sa od roku 2012 nachádza nadštandardný domov seniorov Claritas, ktorý ponúka dlhodobé aj dočasné ubytovanie.

slovakia

left justify in out

Od roku 2010 funguje nezisková organizácia Claritas, ktorá bola založená za účelom vybudovania domu seniorov a tiež poskytovania sociálnych služieb na vysokej úrovni. Organizácia využila všetky možné prostriedky, aby vytvorila čo najväčší komfort pre seniorov a úspešne sa uchádzala o finančnú pomoc aj od Európskej únie, ktorá podporuje infraštruktúru sociálnych služieb. Misiou Claritas je zabezpečenie klientov príjemný, moderný a hlavne bezpečný domov 24/7 počas celého roka.

 

Budovu domovu seniorov tvorí átriová záhrada krytá sklenenou strechou. Všetky vchody do izieb ústia do átria, ktoré je určené na  zábavu, stretnutie s rodinou či rozhovory s priateľmi. Pre našich zákazníkov ponúkame najmä dvojlôžkové postele, no k dispozícii máme aj troj či jednoposteľové izby. Pre tých náročnejších disponujeme s dvojlôžkovými apartmánmi, ktoré majú vlastnú kuchyňu. Samozrejmosťou sú vlastné toalety, kúpeľne s umývadlom a sprchovým kútikom ku každej izbe či apartmánu. V moderných izbách nájdete televíziu, dymové senzory zabezpečujúce bezpečnosť ubytovaných, balkón a podlahové kúrenie.  Izby sú veľmi komfortné, moderné a samozrejme bezbariérové.

 

Domov seniorov Claritas stavia na dvoch základných pilieroch a to je starostlivosť a komfort. Práve preto majú klienti k dispozícii stálu službu na recepcii, stálu sociálnu starostlivosť, upratovanie, stravovanie či pranie. Dôraz kladú aj na voľnočasové aktivity. Po celý čas sa o ich klientov stará profesionálny, odborne vyškolený personál.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies