VIDEO V Česku úraduje netradičný úchyl: Znásilňuje nevinné autá

NETKY.SK • 5 Január 2017, 10:11 • 2 min
VIDEO V Česku úraduje netradičný úchyl: Znásilňuje nevinné autá

PLZEŇ – V Česku “úraduje” muž, ktorý má veľmi netradičnú úchylku. Na videu, ktoré natočili bezpečnostné kamery v garážach v Plzni si muž kráti dlhú chvíľu tým, že „znásilňuje“ zaparkované autá.

slovakia

left justify in out

O prípade informoval portál krimi-plzen.cz, podľa ktorého to nebolo prvýkrát, čo sa tento úchylák ukájal na zaparkovaných autách.

 

Autor videa tvrdí, že úchyl po tom, čo si otieral penis o jeho Škodu Octaviu, sa presunul k vedľa stojacej Mazde. „To prasa znásilnilo aj susedovu japonskú Mazdu, ale moja Octavia ho vzrušuje viac a chodí za ňou ako do bordelu!,“ cituje autora plzenský denník a dodáva: „Môžete zverejniť toto video? Predídeme znásilneniu ďalších nevinných áut.“

 

Polícia však o tomto sexuálnom deviantovi nič nevie. „Nikto nám nič nehlásil a o všetkom sme sa dozvedeli iba od novinárov,“ povedala pre TV Nova policajná hovorkyňa Hana Štefflová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies