VIDEO V Bratislave bude tento piatok opäť leto: Nenechajte si ho ujsť, je zadarmo!

NETKY.SK • 9 December 2015, 18:31 • 2 min
VIDEO V Bratislave bude tento piatok opäť leto: Nenechajte si ho ujsť, je zadarmo!

BRATISLAVA - V Bratislave bude tento piatok poriadne horúco! Aj keď iba na plátne. Bratislavský letný areál Wakelake, v ktorom si môžete vyskúšať rôzne druhy vodných športov ako Wakeboarding, Flyboarding a ešte k tomu môžete poriadne zapártiť na ich povestných žúrkach, bude mať premiéru letného dokumentu už tento piatok v CinemaCity.

slovakia

left justify in out

Dokument zachytáva medzinárodnú Wakeboardovú súťaž Wakelake Golden Trophy 2015 na ktorej sa zúčastnili tí najlepší jazdci sveta a predviedli nenapodobiteľné triky. Mená ako Sam de Haan (NED), Dominik Guhrs (GER), Timo Kapl (AUT), Lior Sofer (ISR) či Im San (KOR) sa predvedú v super slow-motion záberoch, po ktorých ostane zaručene sánka dole. Veď sami posúďte z teaseru k dokumentu.

 

 

V dokumente bude aj krátky prehľad z párty, ktoré sa na Wakelake konali, aby ste mohli ľutovať keď ste nejakú zmeškali.

 

Premietanie je už tento piatok 11.12 o 21:15 v CinemaCity Eurovea a vstup je bezplatný tak, prídite čo najskôr aby ste nesedeli na schodoch. Po premietaní je Afterparty v Channels, kde zahrajú DJ rezidenti z Wakelake. Viac informácií sa dozviete TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies