VIDEO V Belgicku si pri jedle užijete kvalitný výhľad: Žeriav vás aj s prestretým stolom vynesie do 40 metrovej výšky

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 09:40 • 2 min
VIDEO V Belgicku si pri jedle užijete kvalitný výhľad: Žeriav vás aj s prestretým stolom vynesie do 40 metrovej výšky

V belgickom Bruseli funguje reštaurácia, kde vás personál obslúži vo výške 40 metrov nad zemou.

slovakia

left justify in out

Brusel ponúka pre svojich návštevníkov atrakciu, v ktorej sa nájdu nielen gurmáni, ale aj milovníci adrenalínových zážitkov. V parku Cinquantenaire nájdete reštauráciu, ktorá sa po usadení hostí celá vynesie do 40 metrovej výšky.

 

Hostia sa po príchode posadia k stolu do stoličiek, ktoré sú vybavené bezpečnostnými pásmi. Keď sa všetci pripútajú, žeriav tento prestretý stôl začne dvíhať a stúpa až dovtedy, kým hostia nemajú dokonalý výhľad na celé mesto.

 

Okrem stravníkov sa tu nachádza aj personál a kuchári, ktorí po dosiahnutí požadovanej výšky začnú predstavovať svoje kulinárske umenie. Jedná sa o skutočné špeciality, ktoré pripravujú špičkoví šéfkuchári.

 

Bart De Pooter je jedným z kuchárov tejto reštaurácie a na výbere jedla si dáva skutočne záležať. Svojim zákazníkom chce ponúknuť to najlepšie z najlepšieho. Je si vedomý, že hostia sú skutoční fajnšmekri, preto je jeho obľúbenou kombináciou päťchodové menu zložené z holštýnskeho hovädzieho s hráškom, špargľa na divokom cesnaku s pórovou omáčkou, prípadne šalát z pohánky a zázvoru. Ku všetkým chodom sa podáva kvalitné víno a šampanské.

 

Ten, kto by sa nevšedného zážitku chcel zúčastniť si okrem silného žalúdka a včasnej rezervácie musí pripraviť aj peňaženku. Za večeru s výhľadom na Brusel totiž zaplatíme 285 eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona