VIDEO V bare ju sfetovali a znásilnili: Vymyslela obrúsok, ktorý odhalí prítomnosť drogy v drinku

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 17:45 • 2 min
VIDEO V bare ju sfetovali a znásilnili: Vymyslela obrúsok, ktorý odhalí prítomnosť drogy v drinku

Určite ste počuli o ľuďoch, ktorým v bare alebo na večierku hodil niekto niečo do pitia. Danya Sherman prišla na trh so skvelým vynálezom, vďaka ktorému sa tomu dá zabrániť.

slovakia

left justify in out

Špeciálny obrúsok KnoNap totiž dokáže rozpoznať desiatky drog! V roku 2016 začala Danya študovať v Španielsku, tam sa jej stala strašná vec.

 

Muž, ktorému verila, jej do pitia hodil drogy a sexuálne ju potom napadol. Po návrate domov si uvedomila, že nie je jediná, ktorú sa niekto pokúsil týmto spôsobom zneužiť, a rozhodla sa to zmeniť.

 

Chcela vytvoriť niečo, čo by ostatným ženám pomohlo vyhnúť sa rovnakému alebo podobnému zážitku. Vytvorila geniálny obrúsok KnoNap. Vyzerá ako úplne obyčajný obrúsok, ktorý dostanete ku každému zakúpenému drinku.

 

Lenže zdanie klame! Tento je napustený špeciálnymi chemikáliami, ktoré dokážu rozpoznať desiatky drog. A stačí na to len jedna jediná kvapka!

 

Obrúsok bude od jesene 2018 možné kúpiť v nenápadnom balení, a umožní tak ženám prežiť pokojný večer bez stresu a strachu o svoje zdravie.

 

Cieľom bolo poskytnúť akúsi ochranu a obranu proti tým, ktorí drogy do nápojov zámerne vhadzujú, a ohrozujú tak životy ostatných ľudí. Tiež chcela dať Danya najavo, že aj napriek hroznému zážitku dokáže ďalej žiť a fungovať ako predtým.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies