VIDEO: V aquaparku došlo k poruche, gigantická vlna zranila 44 ľudí!

NETKY.SK • 2 August 2019, 11:38 • 2 min
VIDEO: V aquaparku došlo k poruche, gigantická vlna zranila 44 ľudí!

V čínskom aquaparku došlo k poruche prístroja, ktorý vo vode vytvára vlny, spôsobilo to pohromu!

slovakia

left justify in out

V severočínskom meste Lung-ťing sa nachádza aquapark Jü-lung Šuej-jün, ktorý je vyhľadávaný turistami i domácimi  zo širokého okolia. Ľudia si sem chodia užívať vodu, slnko a najrôznejšie atrakcie. Tento deň však pre 44 návštevníkov nedopadol dobre. Namiesto oddychu sa báli o svoje zdravie.

 

img

 

Jednou z najobľúbenejších zábaviek v aquaparku je takzvaný tsunami bazén, kde prístroj simuluje morské vlnenie. Tentoraz však došlo k technickej poruche, čo spôsobilo, že sa v nádrži vytvorila jedna gigantická vlna, ktorá zmietla ľudí nachádzajúcich sa tak vo vode, ako aj v blízkosti bazéna.

 

Nečakaný incident si vyžiadal 44 zranených, ktorých krátko na to previezli do nemocnice na ošetrenie. 39 z nich bolo prepustených v ten istý deň, piati museli v nemocnici ostať. Okrem odrenín a pohmoždenín mali návštevníci aj mnohé zlomeniny končatín či rebier.

 

Vedenie aquaparku uviedlo, že poruchu zapríčinil výpadok prúdu, ktorý poškodil kontrolné zariadenie. V dôsledku toho sa vytvorila nadrozmerná vlna.

 

Atrakciu museli kvôli vyšetrovaniu na dva dni úplne uzavrieť, v súčasnosti sa už normálne pokračuje v prevádzke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies