VIDEO V Abú Zabí sa otvoril najväčší indoorový zábavný park na svete

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 18:59 • 2 min
VIDEO V Abú Zabí sa otvoril najväčší indoorový zábavný park na svete

ABÚ ZABÍ - Ak patríte medzi fanúšikov rodinných zábavných parkov, vydajte sa do Abú Zabí. V hlavnom meste Spojených arabských emirátov sa totiž v utorok otvoril najväčší zastrešený zábavný park na svete.

slovakia

left justify in out

Warner Bros World je rozdelený na celkom šesť tematických sekcií, napríklad Batmanov Gotham City alebo Flinstonovci, píše Daily Mail.

 

Zábavný park nebol vybudovaný ako outdoorový kvôli horúcej púštnej klíme v Abú Zabí. Atrakcia je však určená skôr pre rodiny s deťmi, žiadne divoké horské dráhy tu nečakajte. Stretnúť sa tam môžete s postavičkami klasických kreslených rozprávok - zajacom Bugs Bunnym, Tomom a Jerrym alebo psom Scooby-Doo, tí sa nachádzajú v tematickej sekcii Cartoon Junction.

 

Ďalšími časťami sú Superman 's Metropolis, kde sa návštevníci, ako názov napovedá, pozrú na Supermana, Wonder Woman alebo Aquamana v mestečku Metropolis, v Gotham City sa stretnú s Batmanom, JOKER či Harley Quinnom. Nechýba ani najslávnejší praveká rodinka všetkých čias Flinstonovci. Iba dve z 29 atrakcií majú minimálnu požadovanú výšku, na ostatné môžu návštevníci každého veku.

 

Park vyrástol na ostrove Yas, ktorý je v Abú Zabí rekreačnou zónou. Stál cez miliardu dolárov a jeho rozloha je vyše 153 000 metrov štvorcových. Lístky sa predávajú za 290 emirátských dirhamov pre dospelých (zhruba 40 eur), deti majú vstupné za 230 dirhamov (zhruba 35 korún).

 

Vedenie parku dúfa, že spolupráca s Warner Bros a prítomnosť postavičiek z kultových kreslených rozprávok pritiahne dostatočné množstvo návštevníkov.

 

Kto by túžil po adrenalínovejšej zábave v podobe divokých jázd po horskej dráhe alebo Thórovom kladive, na ktorého úder najskôr iba tak nezabudne, môže zamieriť do dubajského AMG World of Adventure.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies