VIDEO Užitočný návod: Otec naučil dcérku, ako utiecť zo zatvoreného kufra

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 20:18 • 2 min
VIDEO Užitočný návod: Otec naučil dcérku, ako utiecť zo zatvoreného kufra

TEXAS – Úmrtia detí v autách sa stávajú najmä v horúcich letných dňoch. Nie je to však jediná hrozba, ktorá na nich číha. Deti sa môžu stať aj obeťou únosu, alebo omylom uviaznuť v kufri, keď sa hrajú v aute bez dozoru rodičov. Týmto desivým situáciám sa dá ale celkom ľahko predísť, stačí malá osveta.

slovakia

left justify in out

Jeden otecko z Texasu naučil svoju malú dcéru Elizabeth, ako sa dostať zo zatvoreného kufra, a video zverejnil na Youtube, ako vzor pre ostatných rodičov.

 

Video s názvom: "Vie, čo má vaše dieťa robiť, ak uviazne v kufri auta?" má necelé dve minúty a obsahuje veľmi jednoduchý návod.

 

Elizabeth je snímaná vnútri jemne osvetleného kufra a do kamery vysvetľuje: "Toto je spôsob, ako sa dostať von z kufra. Treba potiahnuť túto páčku, a potom tlačiť dvere z celej sily." Potom sa podľa vlastných pokynov vyslobodí a usmieva sa do kamery.

 

Otec ju pochváli a cvičenie ešte niekoľkokrát zopakujú. Zabuchne ju v kufri a ona sa okamžite sama dostane von.

 

 

Ak vy alebo vaše dieťa uviazne v kufri, je dôležité zostať v pokoji a neprepadnúť panike. Ideálne je mať po ruke nejaký zdroj svetla. Ak ho nemáte, zámka sa dá nahmatať aj naslepo, akurát si to vyžiada viac času.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona