VIDEO Vyformujte si postavu pomocou hoopingu

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 11:00 • 2 min
VIDEO Vyformujte si postavu pomocou hoopingu

BRATISLAVA - Trápia vás kilá naviac? Chcete zatočiť s nadváhou? Alebo si len vyformovať postavu? Potom sa inšpirujte. Vráťte sa do detských čias a vyskúšajte obruč, ktorú milujú aj v Hollywoode.

slovakia

left justify in out

Hooping, to je zábavné cvičenie s farebnou obručou (tzv. hula hop), ktoré je náročné iba tak ako samy dovolíte. Žiadna drina v posilke, žiadne pravidlá, žiadne zostavy... Okrem toho, že vás to bude baviť si tiež spevníte brucho, stehná, boky a zadok. A čo viac? Pri hoopingu spaľujete prebytočné kilogramy, formujete si postavu a zlepšíte si kondičku.

obrazok

Keďže hooping ešte nie je celkom známy a rozšírený do všetkých miest, je možné, že ani v tom vašom sa ešte nekonajú kurzy alebo hromadné cvičenia, kde sa naučíte ako na to. Ale to nevadí. Cvičiť môžete aj v pohodlí domova. 

Toto cvičenie naviac vôbec nezaťažuje kĺby, takže je vhodné naozaj pre všetkých. Obľúbeným sa stal aj medzi hollywoodskymi hviezdami. Pozrite sa napríklad na Kelly Osbourne ako si pomocou tohoto hravého cvičenia krásne vyformovala postavu a nosí o poznanie menšiu konfekčnú veľkosť. 

obrazok

Preto neváhajte, zabehnite do obchodu so športovými potrebami a jednu takúto obruč si zaobstarajte. Uvidíte, že cez leto budete so svojou postavou spokojná a ani nebudete vedieť ako ľahko to išlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies