VIDEO Usain Bolt predbehol v Buenos Aires autobus

NETKY.SK • 16 December 2013, 14:22 • 2 min
VIDEO Usain Bolt predbehol v Buenos Aires autobus

BUENOS AIRES - Najrýchlejší muž planéty Usain Bolt zdolal v šprintérskom súboji na 80 metrov v Buenos Aires autobus mestskej hromadnej dopravy.

slovakia

left justify in out

V centre argentínskej metropoly triumfoval v pohodovom tempe s úsmevom na perách. Na víťazstvo nepotreboval vynaložiť ani veľa síl. Autobus číslo 59 sa pomalšie rozbiehal, šofér mal menší problém s automatickou prevodovkou.

Šesťnásobný olympijský víťaz Usain Bolt vyhral na slávnej 9 de Julio Avenue aj preteky na 120 metrov. Na najväčšej svetovej triede zdolal krajanov Maria Forsytha a Kimmariho Roacha i Daniela Baileyho z Antiguy a Barbudy. "Ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí prišli do Buenos Aires. Bolo to skvelé podujatie s výbornou atmosférou. Mojím veľkým cieľom je obhájiť zlaté olympijské medaily v Riu de Janeiro 2016. Vždy si chcem nastaviť latku čo najvyššie," povedal Bolt, ktorý v novembri získal piatykrát za ostatných šesť rokov ocenenie pre svetového atléta roka. V sezóne 2013 vyhral na majstrovstvách sveta šprinty na 100 i 200 m a bol aj členom "zlatej" jamajskej štafety na 4x100 m. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona