VIDEO U2 zverejnili video k piesni Get Out Of Your Own Way, objaví sa tam aj Trump

NETKY.SK • 19 Január 2018, 11:58 • 2 min
VIDEO U2 zverejnili video k piesni Get Out Of Your Own Way, objaví sa tam aj Trump

BRATISLAVA - Írska kapela U2 zverejnila videoklip k piesni Get Out Of Your Own Way. V animovanej novinke sa objavili aj samotní muzikanti, americký prezident Donald Trump alebo členovia Kukluxklanu.

slovakia

left justify in out

Na klipe sa podieľal izraelský tím Broken Fingaz. "Podľa nás sa v roku 2017 fašisti po celom svete opäť cítili dosť sebaisto na to, aby zdvihli svoje hlavy, a to vďaka podpore Trumpa a ďalších svetových lídrov, ktorí využívajú ľudský strach na vytváranie ďalších múrov a izolácie," uviedol tím.

Skladba Get Out Of Your Own Way sa nachádza na albume Songs of Experience, ktorý formácia vydala vlani 1. decembra. Nahrávka obsahuje celkovo 13 skladieb, medzi ktorými je aj singel You're the Best Thing About Me. Štúdiovka dobyla americký rebríček Billboard 200, pričom v UK Charte sa dostala na piate miesto.

Hudobníci tento týždeň zverejnili termíny európskeho turné na tento rok. Formácia odštartuje koncertnú šnúru eXPERIENCE & iNNOCENCE 31. augusta v Berlíne. Muzikanti zavítajú v septembri do Kolína nad Rýnom, Paríža, Lisabonu, Madridu a Kodane. Počas októbra navštívia Hamburg, Amsterdam, Miláno, Manchester a Londýn. Skupina plánuje zverejniť aj dátumy špeciálnych koncertov, ktoré sa budú konať v Dubline a Belfaste.

U2 vznikli v roku 1976 a patria k najúspešnejším kapelám na svete. Na konte majú 14 štúdioviek. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Sunday Bloody Sunday, Pride, One, With Or Without You, Beautiful Day, Vertigo či Sometimes You Can't Make It On Your Own. Pieseň Ordinary Love, ktorú napísali pre film Mandela: Dlhá cesta k slobode (2013), získala Zlatý glóbus a nomináciu na Oscara. Na konte majú 22 cien Grammy a v roku 2005 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies