VIDEO: Tyson Fury posiela všetkým svojim kritikom jasný odkaz

NETKY.SK • 2 August 2019, 20:49 • 2 min
VIDEO: Tyson Fury posiela všetkým svojim kritikom jasný odkaz

BRATISLAVA – Britský športovec Tyson Fury je idolom pre mnohých ľudí rôznych vekových kategórii. Preto nie je nič nezvyčajné na tom, že aj keď je v aute a šoféruje, zastaví ho reportér a chce s ním urobiť rozhovor. Navyše v poslednom období sa rieši, že Furymu chcú zobrať ocenenia za jeho kresťanské názory.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti sa dá povedať, že Tyson Fury je jeden z najlepších boxeristov sveta. Počas svojej profesionálnej kariéry neprehral jediný zápas a zaznamenal len jednu remízu s Deontayom Wilderom. To sa však už možno čoskoro zmení, pretože 22. februára je medzi týmito dvoma boxermi naplánovaná odveta.

 

img

 

O Furym je mimochodom známe, že je kresťan. Sám športovec nemá problém kdekoľvek na verejnosti šíriť múdrosti z najčítanejšej knihy sveta Biblie. Jedného dňa, keď už odchádzal na svojom minivane z parkoviska ho zastavil reportér nemenovaného portálu, ktorý športovcovi nedal dýchať a pýtal sa ho jednu otázku za druhou.

 

Tyson však nie je profesionál len v ringu. Práve pri tomto rozhovore ukázal, aký je sčítaný a vynaliezavý. Reportér chcel od neho dostať najaktuálnejšie informácie. Na otázku: "Mohol by si nám niečo povedať o...?" mu majster sveta v ťažkej váhe skočil do reči a vyjadril sa nasledovne: "Mám vám niečo povedať? Ver v Pána Ježiša Krista a budeš spasený."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just heading out in this lovely weather in my new favourite outfit @boxfituk @mtkglobal 🤣

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson Fury (@gypsyking101),

 

Reportér sa však nedal odradiť a položil ďalšiu otázku: "Takto reaguješ na ľudí, ktorí ťa nechcú na kandidátke Športová osobnosť roka?" Mnohí športovci by sa zasekli, nevedeli čo na to povedať, lenže Fury len s úsmevom poznamenal, že "treba veriť v Pána Ježiša a potom budete spasení."

 

Celý rozhovor sa niesol v podobnej rovine. Reportér sa pýtal otázky, na ktoré čakal konkrétne odpovede, no Tyson Fury odpovedal stále len doslovnými výkladmi z Biblie. Reportér ku koncu dokonca poznačil, že bolo vyslovenej mnoho kritiky, od spisovaní petícii proti športovcovi, až po rozličných ľudí, ktorí sa voči jeho názor stavajú až priamo do zápornej roviny.

 

 

Pokiaľ vás zaujíma, čo na toto odpovedal jeden z najúspešnejších športovcov sveta, ponúkame vám celý jeho rozhovor so spomínaným reportérom.

 

https://www.facebook.com/onn.sasova/videos/1068654616486744/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies