VIDEO Turisti sa im môžu poďakovať: Dievčatá pred mešitou predviedli sexi tanec, všetkým cuzdincom sem zakázali vstup

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 11:05 • 2 min
VIDEO Turisti sa im môžu poďakovať: Dievčatá pred mešitou predviedli sexi tanec, všetkým cuzdincom sem zakázali vstup

Dievčatá následky svojho "umeleckého" výkonu zrejme nedomysleli do konca.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ cestujeme do exotických krajín, ktorých kultúra sa značne líši od tej našej je normálne, že si preštudujeme aspoň základné informácie o tom, čo si tu dovoliť môžeme a čo sa naopak považuje za faux pas, či dokonca urážku. Tieto dve mladé dámy tak však evidentne neurobili. A nedoplatili na to len ony, ale aj všetci ostatní turisti, ktorí navštívia mesto Kota Kinabalu v Malajzii a plánujú navštíviť miestu mešitu.

 

Tieto dve turistky sa z neznámeho dôvodu rozhodli, že si pred posvätným chrámom urobia súkromné predstavenie a na múriku pred mešitou predviedli synchrónny sexi tanec. Ženy oblečené len v kratučkých šortkách a úsporných topoch pobúrili miestnu verejnosť natoľko, že hlavný predstaviteľ mešity Jamal Sakaran okamžite zakázal vstup všetkým turistom. Považuje to za hrubú urážku islamu, pričom mešita ostáva cudzincom neprístupná až do odvolania.

 

Štátna ministerka turizmu, kultúry a životného prostredia Christina Liewová sa vyjadrila, že ženy nebudú trestne stíhať, pretože si podľa všetkého neboli vedomé závažnosti svojho činu, avšak napriek tomu ich plánujú vyhľadať, aby im vysvetlili, že to, čo ony považujú za zábavu sa inde vníma ako prejav absolútnej neúcty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies