VIDEO Turista si odniesol z pláže umierajúceho delfína na ramene

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Turista si odniesol z pláže umierajúceho delfína na ramene

PEKING - Neuveriteľný pohľad sa naskytol návštevníkom pláže v čínskom meste Jang-ťiang. Vlny vyvrhli na breh umierajúceho delfína, okolo ktorého sa zbehli ľudia. Jeden z turistov si zviera hodil na rameno a odkráčal s ním preč. Hrozí mu za to väzenie.

slovakia

left justify in out

O prípade, ktorý sa stal 1. mája, informoval čínsky server btime.com. Podľa svedkov sa delfín prestal hýbať v okamihu, keď k nemu muž prikročil a hodil si ho na rameno. V spoločnosti neznámej ženy potom pláž opustil, bezvládneho delfína hodil do kufra svojho auta a odišiel, píše server novinky.cz.

 

Či už bolo zviera mŕtve alebo nie, podľa čínskych zákonov je zakázané delfíny loviť, predávať, chovať či prechovávať ich mŕtve telá. Polícia preto pátra po mužovi a v prípade chytenia mu hrozí trest. V akej výške, však úrady nezverejnili.

 

Popularitu si však rozhodne nezískal. Od uverejnenia videlo video tisíce ľudí a drvivá väčšina komentárov muža odsudzuje. „To ho chce uvariť? Je to nechutné,“ napísal jeden z internetových užívateľov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies