VIDEO Trump: Ani jedna krajina na svete nie je na tom lepšie vďaka masovej migrácii

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 10:55 • 2 min
VIDEO Trump: Ani jedna krajina na svete nie je na tom lepšie vďaka masovej migrácii

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump vo svojom rozhovore s Tuckerom Carlsonom pre Fox News rozoberal svoju cestu po Európe, kde sa stretol s poprednými politikmi a hlavami Británie, Nemecka a Ruska. Okrem iného sa znovu vrátil k téme masovej migrácie.

slovakia

left justify in out

Pri svojej návšteve Bruselu a Británie Trump európskym vodcom povedal, že ich migračná politika ničí európsku kultúru.

 

„Zločin je v tých oblastiach na vzostupe a vy by ste mali radšej niečo robiť. To som im povedal,“ zopakoval Trump. „Povedal som im, pozrite sa, to nie som ja, ani nič iného. Len sa pozrite na čísla. Čísla hovoria za seba. Kultúra sa rapídne mení a zločinnosť ešte viac, radšej niečo robte. To som im povedal.“

 

A potom sa ho Tucker spýtal na jediné miesto na svete, ktoré bolo podľa neho migráciou zlepšené. Trump okamžite odpovedal, že žiadne.

 

Trump tiež pripomenul svoje volanie po stene medzi USA a Mexikom a obvinil americkú ľavicu, že je pre otvorené hranice. Keď sa ho Tucker spýtal, prečo sú Demokrati tak pre vítanie migrantov, Trump odpovedal:

 

„Možno je to politická filozofia, na ktorej vyrástli, možno ich to naučili v škole, možno sú to blázni. Ja neviem.“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona