VIDEO Triedny hrdina: Jediným hodom spasil celú triedu pred testom

NETKY.SK • 6 September 2016, 19:47 • 2 min
VIDEO Triedny hrdina: Jediným hodom spasil celú triedu pred testom

OHIO – Test z chémie je pre každého študenta nočnou morou. Na akademickej pôde sa však zmysel pre humor nevytráca ani v krušných chvíľach.

slovakia

left justify in out

Študentov z Ohio State University po prednáške o elektrónoch a ich vlastnostiach čakal náročný test. Nepríjemný koniec vyučovacej hodiny však pohotovo zvrátil jeden zo študentov Vinny Forte.

 

Profesor si na prednášku priniesol papierovú loptičku, ktorá mala predstavovať elektrón. Vinny v nej však videl viac. Vyhecoval profesora k stávke: ak loptičku trafí cez celú triedu do koša, test sa nepíše.

 

Profesor si myslel, že mladík nemá žiadnu šancu a ochotne na dohodu pristal. Nastalo napínavé ticho, osud všetkých študentov bol vo Vinnyho rukách. Na prekvapenie všetkých trafil a jeho šikovnosť odmenil bujarý krik a potlesk.

 

Profesor však test úplne nezrušil, ale zmenil ho na dobrovoľný s tým, že každý, kto sa pokúsi otázky vyriešiť, automaticky získa hodnotenie 100 %. Vinny sa tak v priebehu niekoľkých sekúnd stal triednym hrdinom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies