VIDEO Tréning Argentíny ukončila invázia fanúšikov, Messimu leštil kopačky

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 09:49 • 2 min
VIDEO Tréning Argentíny ukončila invázia fanúšikov, Messimu leštil kopačky

BELO HORIZONTE - Stredajší otvorený tréning futbalistov Argentíny skončil v chaose po tom, ako v jeho závere vniklo na hraciu plochu viac ako tucet fanúšikov. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Bezpečnostná služba nedokázala zastaviť futbalových priaznivcov, ktorí utekali na štadióne Independencia v Belo Horizonte za Lionelom Messim a jeho spoluhráčmi. 

 

Jeden z fanatických fanúšikov si kľakol pred Messiho a začal argentínskemu kapitánovi leštiť kopačky. Hviezdny útočník FC Barcelona sa usmieval a objal sa s fanúšikom, ktorému daroval dres. Bezpečnostná služba potom fanúšikov vyhnala.  

 

Ďalší z priaznivcov utekali preč s loptami, s ktorými argentínski reprezentanti trénovali. Otvorený tréning "albicellestes" sledovalo okolo 10.000 ľudí, ktorí mali v prevažnej väčšine oblečené brazílske dresy. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona