VIDEO Trashmetalová kapela Slayer zverejnila klip k piesni Pride in Prejudice

NETKY.SK • 7 September 2016, 16:18 • 2 min
VIDEO Trashmetalová kapela Slayer zverejnila klip k piesni Pride in Prejudice

BRATISLAVA - Americká trashmetalová kapela Slayer zverejnila klip k piesni Pride in Prejudice. Novinka plná násilia a krvi je poslednou časťou trilógie, ktorú tvoria aj klipy ku skladbám Repentless a You Against You. Vo videu sa predstavili napríklad Jason Trost a Danny Trejo, ale aj samotná kapela hrajúca v zasneženom lese. O réžiu sa opäť postaral BJ McDonnell.

slovakia

left justify in out

Všetky tri skladby pochádzajú z albumu Repentless, ktorý skupina vydala vlani v septembri. S nahrávkou obsadili štvrtú priečku amerického rebríčka Billboard 200, čo je ich zatiaľ najväčší úspech v tejto hitparáde.


Slayer vznikli v roku 1981 v Kalifornii a patria medzi takzvanú veľkú thrashmetalovú štvorku, ktorú okrem nich tvoria formácie Metallica, Megadeth a Anthrax. Debutovali v roku 1983 albumom Show No Mercy, po ktorom nasledovali Hell Awaits (1985), Reign In Blood (1986), South Of Heaven (1988), Seasons In The Abyss (1990), Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus In Musica (1998), God Hates Us All (2001), Christ Illusion (2006), World Painted Blood (2009) a spomínaný Repentless.

 

V súčasnosti zostavu tvoria Tom Araya (spev, basgitara), Kerry King (gitara), Paul Bostaph (bicie) a Gary Holt (gitara). Na konte majú dve ceny Grammy.

 

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies