VIDEO Trapas RTVS: Komentoval Ján Plesník opitý?!

NETKY.SK • 5 Február 2015, 11:01 • 2 min
VIDEO Trapas RTVS: Komentoval Ján Plesník opitý?!

KOŠICE – Ďalší poriadny trapas RTVS! Druhý kanál verejnoprávnej RTVS včera vysielal priamy prenos z basketbalovej euroligy medzi Good Angels Košice a USK Praha. Duel komentoval skúsený moderátor Ján Plesník (58), s ktorým bolo niečo v neporiadku.

slovakia

left justify in out

Moderátor počas prenosu zle artikuloval, zakoktával sa a niekedy rozprával úplne z cesty. Na facebooku ľudia ihneď písali, že je opitý.

 

Dlhoročný odborník a bývalý basketbalista pôsobil ako opojený alkoholom, mal problémy s artikuláciou, rozprával "z cesty" či opakovane vyzdvihoval priateľstvo s kormidelníčkou hostiek. "Natália Hejková, moja dlhoročná priateľka by som povedal. Prežili sme spolu niekoľko dekád basketbalu by som povedal, spoznali sme sa ešte ako hráči. Neskôr v pozícii trénera z jej pozície a z mojej pozície basketbalového komentátora. Ale Natália Hejková svojou osobnosťou prerástla troška Slovensko, ťažko povedať, či by som mal v tomto prenose, možno na to príde v druhom polčase priestor," povedal Plesník, ktorý sa ho po zmene strán už nedočkal. Vystriedala ho kolegyňa Oľga Hamadejová. "Divákom sa ospravedlňujeme, podnikli sme všetky potrebné kroky a budeme postupovať v zmysle platných predpisov," uviedla RTVS v stanovisku médiám, ktoré dostala aj agentúra SITA.

 

Plesník si v stredu okrem iného nevšimol koniec štvrtiny, basketbalistky, ako napríklad hosťujúcu Španielku Laiu Palauovú, hodnotil svojsky. "Hráčka, ktorá pri svojich - nehnevajte sa na mňa - 35 rokoch vyzerá ako dáka 25-ročná basketbalistka a mnohé dievčatá by mohli mať v nej dáky impulz alebo dáku táku inšpiráciu," zamyslel sa. Vzruch nastal aj pri trojke domácej Barbory Bálintovej, ktorá zvýšila na priebežných 19:13 na konci prvej desaťminútovky. "A je to tam, fantázia! Bálintová, konečne sa presadzuje Bálintová tým, v čom je ona dominantná, šokujúca, je pre súpera absolútne knokautová hráčka - 19:13 necelé dve minúty pred koncom štvrtiny. Krásna akcia, super," povedal, hoci úvodná časť hry sa už skončila. 

 

 

 

Basketbalistky Good Angels Košice prehrali v Infiniti aréne vo svojom jedenástom vystúpení Európskej ligy s českým majstrom USK Praha po dramatickom závere tesne 70:74. V prebiehajúcom ročníku EL zaknihovali už deviatu prehru a v A-skupine figurujú s trinástimi bodmi na poslednej siedmej priečke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona