VIDEO Trapas prezidentského kandidáta Bárdosa: Malina Hedvigová!

NETKY.SK • 18 Február 2014, 11:28 • 2 min
VIDEO Trapas prezidentského kandidáta Bárdosa: Malina Hedvigová!

BRATISLAVA – Ďalší trapas prezidentského kandidáta! Po Helene Mezenskej, ktorá pózovala s otočeným telefónom, alebo nevedela odpovedať na elementárne otázky spolu s kardiochirurgom Viliamom Fischerom a Jozefovi Šimkovi, ktorý premenoval Slovenskú republiku na REBUBLIKU je tu kandidát na prezidenta za stranu SMK Gyula Bárdos.

slovakia

left justify in out


Bárdos sa objavil v predvolebnom rozhovore vo verejnoprávnej RTVS. Tieto rozhovory majú predstaviť kandidátov širšej verejnosti. A kandidát SMK Gyula Bárdos nechtiac divákov RTVS pobavil svojím výrokom.

Keď kritizoval Ivana Gašparoviča za to, že je nečinný pri niektorých vážnych témach, sa Bárdos dostal aj k slovensko-maďarským vzťahom. Okrem iných spomenul aj prípad z Nitry, kde mal údajne zbiť študentku Hedvigu Malinovú ( dnes už Žákovú Malinovú).

Bárdos však Hedvigu prekrstil na MALINU HEDVIGOVÚ. S týmto breptom zatiaľ kandidát na prezidenta za SMK vedie pomyselný rebríček o najlepší výrok roka. 

Malina Hedvigová "príde" asi v 5 minúte a 40 sekunde

<"center>



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies