VIDEO Trailer k filmu Deň nezávislosti 2: Chýba však Will Smith

NETKY.SK • 14 December 2015, 10:57 • 2 min
VIDEO Trailer k filmu Deň nezávislosti 2: Chýba však Will Smith

LOS ANGELES – Fanúšikovia sci-fi filmu Deň Nezávislosti sa konečne dočkali pokračovania. Spoločnosť Fox dokonca už aj vydala trailer k pokračovaniu tejto filmovej klasiky. Willa Smitha v ňom však nečakajte.

slovakia

left justify in out

V krátkej upútavke pokračovania snímky Deň nezávislosti (1996), sa hneď v úvode objavil 63-ročný americký herec Jeff Goldblum stvárňujúci Davida Levinsona. Ten si pri pohľade na vesmíru loď uvedomí, že na Zem sa opäť vrátili votrelci. Independence Day 2: Resurgence sa má do slovenských kín dostať 30. júna 2016, avšak Will Smith odmietol v pokračovaní hrať. Miesto neho sa vo filme objavia Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Liam Hemsworth.

 

Podľa slov nemeckého režiséra Rolanda Emmericha sa bude dej odohrávať 20 rokov po udalostiach z prvého filmu. Ľudstvo sa počas rokov spojilo, aby vybudovalo globálny obranný systém proti votrelcom z vesmíru, čo však na ich porážku nemusí stačiť, keďže z traileru sa diváčky a diváci dozvedajú o väčšom útoku, než bol ten predtým. V krátkom videu znie hlas bývalého amerického prezidenta Thomasa J. Whitmora, ktorého opäť stvárnil Bill Pullman. Jeho príhovor o záchrane ľudskej rasy je však na záver záhadne prerušený.


Z nového hereckého obsadenia sa v upútavke predstavil napríklad 25-ročný rodák z Melbourne Liam Hemsworth. Ten okrem práce na vesmírnej základni prežíva románik s prezidentovou dcérou Patriciou, ktorú si zahrala 22-ročná Maika Monroe.


Vo filme si okrem spomínaných úlohy zopakujú napríklad Judd Hirsch (ako Julius Levinson), Brent Spiner (Dr. Brakish Okun) či Vivica A. Fox (Jasmine Dubrow). Herecké obsadenie zatiaľ dopĺňajú Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, William Fichtner alebo Joey King. Na scenári spolupracovali Emmerich, James A. Woods, Nicolas Wright, Dean Devlin a Carter Blanchard.

 

Pokračovanie Dňa nezávislosti sľubuje lepšie efekty, väčšie výbuchy a viac akcie.

 

Veď posúďte sami...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies