VIDEO Trailer Fifty Shades Darker prekonal rekord v počte pozretí

NETKY.SK • 16 September 2016, 13:20 • 2 min
VIDEO Trailer Fifty Shades Darker prekonal rekord v počte pozretí

BRATISLAVA - Oficiálna ukážka snímky Fifty Shades Darker prekonala rekord v počte pozretí za prvých 24 hodín, ktorý držal trailer filmu Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). Informoval o tom portál magazínu The Hollywood Reporter s odvolaním sa na štúdiá Universal.

slovakia

left justify in out

Prvý oficiálny trailer debutoval v stredu a za 24 hodín nazbieral 114 miliónov pozretí na rôznych digitálnych platformách - YouTube, Facebook, Instagram a i. Len na oficiálnej facebookovej stránke snímky ich pritom počas prvej hodiny zaznamenal viac ako 2,5 milióna. Počet pozretí v Severnej Amerike dosiahol za prvý deň 39,4 milióna. Väčšina z celkového počtu však pochádza z viac ako 32 zahraničných trhov, vrátane Veľkej Británie, Mexika či Francúzska, kde dosiahol hranicu 74,6 milióna.


Doterajším držiteľom rekordu bol trailer filmu Star Wars: Sila sa prebúdza, ktorý za prvých 24 hodín nazbieral 112 miliónov pozretí, čím prekonal rekord z apríla 2015, ktorý vytvoril teaser tej istej snímky. Ten mal za prvý deň na konte 88 miliónov pozretí.


V snímke Fifty Shades Darker, ktorá je adaptáciou druhého dielu knižnej série spisovateľky E. L. James, sa opäť predstavia Jamie Dornan ako Christian Grey a Dakota Johnson ako Anastasia Steele. Tržby prvého dielu Päťdesiat odtieňov sivej (2015) dosiahli celosvetovo viac ako 571 miliónov dolárov. Pokračovanie dorazí do slovenských kín 9. februára 2017.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona