VIDEO Toto, že sú rodičia? Svoju dcéru nútia piť alkohol a fajčiť marihuanu

NETKY.SK • 9 September 2017, 12:00 • 2 min
VIDEO Toto, že sú rodičia? Svoju dcéru nútia piť alkohol a fajčiť marihuanu

FRORMOSA - Kam už len tento svet speje? Svet obletelo ďalšie z videí, nad ktorým budete krútiť hlavou. Na videu je zachytené malé dievčatko, ktoré je zrejme opité. Navyše ho jeho rodičia navádzajú na pitie alkoholu a fajčenie marihuany.

slovakia

left justify in out

Bol to vraj iba žart a nič z toho sa skutočne nestalo, obhajuje sa matka (17) a otec (18) malého dievčatka z argentínskeho mesta Formosa. Všetko bolo hrané a svojmu dieťaťu by nič také nespravili... Verejnosť im to ale neverí.

 

Zábery, ktoré zachytili malátne dievčatko, pôsobiace ako pod vplyvom omamných látok už stihli vyvolať vlnu odporu a zhrozenia voči rodičom. Úrady zatiaľ dieťa rodičom odobrali a zverili ho do starostlivosti starej mamy.

 

Iba sedemnásťročná matka a osemnásťročný otec dávajú na videu svojej malej dcére pivo a cigaretu, ktorá má obsahovať marihuanu. V pozadí hrá hlasná hudba a zdá sa, že situácia sa odohráva na nejakom večierku.

 

Potom, čo sa medzi ľuďmi strhla vlna nevôle a odsudzovania mladého páru sa prípadom začali zaoberať aj úrady. Incident sa zatiaľ stále vyšetruje.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies