VIDEO Toto vás dostane! Trojročná Daisy si cez telefón takto pokecala s babkou

NETKY.SK • 16 November 2018, 12:57 • 2 min
VIDEO Toto vás dostane! Trojročná Daisy si cez telefón takto pokecala s babkou

Ako sa hovorí, deti sú naším verným odrazom.

slovakia

left justify in out

Či už máte vlastné deti alebo ste mali kedykoľvek možnosť pozorovať ich správanie, určite nemusíme prízvukovať, že dospelí sú pre nich vzorom. Preberajú naše vyjadrenia, gestá, návyky... A niekedy sú až desivo vierohodné!

 

Nie nadarmo sa hovorí, že deti sú ako špongie, ktoré nasávajú všetko, čo okolo seba vidia. Preto si musíme v ich prítomnosti dávať veľký pozor, čo a ako povieme alebo urobíme. Jasným príkladom je aj trojročné dievčatko menom Daisy Healy z Dublinu.

 

Video, ktoré natočil jej otec, si za krátky čas na internete našlo tisíce fanúšikov z celého sveta. Malá Daisy tu pomocou telefónu v hotelovej izbe „akože“ zavolá svojej babičke, s ktorou vedie siahodlhý imaginárny telefonát. Počas neho však až neuveriteľne dospelácky gestikuluje, intonuje a ani jej mimika vás nenechá chladnými. Žeby verný obraz mamičky? Veď posúďte sami!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona