VIDEO Toto tu ešte nebolo! Na Slovensku bude nová, extrémna reality show

NETKY.SK • 16 December 2015, 10:34 • 2 min
VIDEO Toto tu ešte nebolo! Na Slovensku bude nová, extrémna reality show

BRATISLAVA – Takto extrémnu reality show Slovensko ešte nezažilo! Televízia Markíza odhalila svoje plány na rok 2016. V upútavkách už láka ľudí, aby sa zúčastnili kastingu na novú reality show Ostrov.

slovakia

left justify in out

„Ste pripravení prežiť na opustenom ostrove? Ste pripravení na výzvu svojho života? Hľadáme tých najodvážnejších, ktorí sú pripravení zažiť najväčšie a najextrémnejšie dobrodružstvo. Staň sa hrdinom v súboji, aký Slovensko ešte nezažilo!“ láka upútavka potenicionálnych účastsníkov tejto drsnej reality show.

 

 

 

Nepôjde len tak o nejakú prechádzku ružovým sadom. Účastníci budú bojovať o svoje životy. Farma bude v porovnaní s Ostrovom iba slabým odvarom. Víťaz tejto reality show si odniesie 100-tisíc eur.

 

Konkurenčná televízia JOJ v minulosti odvysielala show s názvom Celebrity Camp, v ktorej sa na exotickom ostrove stretli naše známe osobnosti. Teraz budú mať po prvýkrát možnosť prihlásiť sa do podobného projektu aj bežní smrteľníci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona