VIDEO Toto ste ešte nevideli: Na mol opitý forenzný expert skončil tvárou na mŕtvole

NETKY.SK • 10 November 2016, 14:14 • 2 min
VIDEO Toto ste ešte nevideli: Na mol opitý forenzný expert skončil tvárou na mŕtvole

SAO PAULO – Takmer každý deň to vidíte v televízii, či je to seriál, alebo večerné správy. Stane sa vražda a na miesto činu okrem polície a záchranárov prídu forenzní experti, ktorí sa snažia získať z miesta činu čo najviac stôp. Takéhoto forenzného experta však neuvidíte nikde!

slovakia

left justify in out

Tento forenzný expert z Brazílie asi nečakal, že ho v ten deň povolajú do práce, pretože tento doslova expert prišiel na miesto činu zliaty pod obraz boží. V jednej chvíli mu dokonca musel pomáhať policajt, keď skončil tvárou na mŕtvole. Lenže ani to mu nestačilo, pretože tento expert pokračoval vo svojej činnosti a keď chcel odtiahnuť telo, skončil s ním na zemi.

 

Dav, ktorý sa vytvoril okolo mŕtvoly sa v celkom smutnej situácii, schuti zasmial. Brazílska polícia radšej ani nezverejnila, či išlo o vraždu, alebo nie. Pretože v tomto prípade by vraha asi nechytili.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies