VIDEO Toto ste ešte nevideli: Mačka zachránila chlapca pred besným psom!

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 11:56 • 2 min
VIDEO Toto ste ešte nevideli: Mačka zachránila chlapca pred besným psom!

LOS ANGELES – Toto nikto nečakal! Za najlepšieho priateľa človeka býva väčšinou považovaný pes a mačky bývajú označované za zlé a zákerné. V tomto prípade sa však role vymenili a mačka zachránila chlapčeka pred psom.

slovakia

left justify in out

Iba štvorročný Jeremy Triantafilo sa hral pre svojím domom. Z poza auta na neho zákerne zaútočil susedov pes, ktorý utiekol cez plot. Malému Jeremymu sa zahryzol do nohy a začal ho ťahať smerom na cestu.

 

img

 

Jeremy, ktorý trpí autizmom, sa proti psovi nevedel ubrániť. V tom ale pribehla rodinná mačka Tara, ktorá skočila po psovi a od chlapca ho odohnala. K Jeremymu ihneď pribehli jeho rodičia a odviezli ho do nemocnice.

 

img

 

Našťastie zranenie nebolo vážne. Jeremy bude mať na tento incident pamiatku v podobne niekoľkých stehov. Tarin hrdinský kúsok zachytila kamera, ktorú nainštaloval Jeremyho otec na dom.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies