VIDEO Toto rozkošné dievčatko zabáva internet! Rieši závažné politické otázky

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 09:40 • 2 min
VIDEO Toto rozkošné dievčatko zabáva internet! Rieši závažné politické otázky

Dievčatko Taylor Michelle z Texasu má iba päť rokov, napriek tomu ju veľmi trápi to, že bývalý americký prezident Barack Obama niekam zmizol...

slovakia

left justify in out

Po internete koluje video, ktoré zdieľala mama veľmi šikovného päťročného dievčatka. To sa sediac v aute začalo zamýšľať nad tým, kam odišiel Barack Obama a prečo na jeho miesto nastúpil nový prezident. K videu, ktoré má na svojom konte množstvo videní jej mamina napísala veľavravný komentár. „Toto celé začalo, pretože chcela veideť, kam šiel Barack Obama a kde je vlastne prezidentov dom,“ odznelo pod príspevkom.

 

Keďže maličká mudrlantka na svoje závažné otázky nedostala uspokojivú odpoveď, jej mama skonštatovala, že je preto veľmi nahnevaná. 

 

Treba povedať, že deti v Taylorinom veku sotva riešia politické diane v krajine. Niet sa preto, čo čudovať, že pod príspevkom sa začali množiť nielen pochvalné komentáre, ale tiež dychtivé prijania, aby z tejto rozkošnej slečny raz vyrástla budúca prezidentka USA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies