VIDEO Toto robiť rozhodne nemal. Opitý muž vliezol k medvedici do výbehu

NETKY.SK • 8 September 2017, 10:27 • 2 min
VIDEO Toto robiť rozhodne nemal. Opitý muž vliezol k medvedici do výbehu

KLADNO - Opitý muž vliezol pred pár dňami do výbehu medveďov v areáli zámku. Medvedica, ktorá sa ním cítila byť pravdepodobne ohrozená, na muža zaútočila a uhryzla ho do nohy. Mladíka záchranári po ošetrení transportovali do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Zvieratá vedia byť veľmi mieromilovné, ale tiež sa dokážu pekne rozzúriť. Opitý mladík na vlastnej koži okúsil hnev medvedice, kotrú vyprovokal až k tomu, že ho napadla. Nepochopiteľné chovanie muža z Kladna zachytili bezpečnostné kamery.

 

Tridsaťročný muž nenašiel iný spôsob, ako vyznať a dokázať svojej priateľke lásku, než sa opiť a vliezť k medvedici do výbehu. Medvedica Míša zažila pekný šok, keď jej do výbehu vliezol neznámy votrelec.

 

Opilca si najprv vôbec nevšímala, ale to by ju nesmel začať provokovať. Keď už toho bolo príliš, tak sa medvedica naštvala a na muža zaútočila.

 

Na videu môžete vidieť, že chovanie muža zviera veľmi nahnevalo a dáva mu to zreteľne najavo. Žena, na ktorú chcel opilec urobiť dojem je pochopiteľne v šoku, začína panikáriť a volá o pomoc.

 

Ale po nejakej dobe medvedicu prestáva "votrelec" zaujímať a jemu sa tak podarí z výbehu dostať. Jediné čo si po boji s medveďom odnáša je roztrhaná nohavica.

 

Záchranári mu uhryzenú nohu ošetrili na mieste a neskôr previezli do nemocnice v Kladne. Opitý tridsiatnik však môže byť rád, že ho medvedica takto šetrila. Svoj "nápad" vliezť k medvedici do výbehu nemusel vôbec prežiť.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies