VIDEO Toto nie je vtip: Muž vošiel do McDonaldu s nožom v chrbte!

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 11:56 • 2 min
VIDEO Toto nie je vtip: Muž vošiel do McDonaldu s nožom v chrbte!

NEW YORK – Vojde muž do reštaurácie a v chrbte má zapichnutý nôž. Scéna, ktorá znie ako z lacného vtipu sa v utorok odohrala v newyorskej štvrti Queens.

slovakia

left justify in out

Do reštaurácie s rýchlym občerstvením McDonald´s vošiel muž (50), ktorému z chrbta trčal kuchynský nôž. V reštaurácii okamžite nastala panika. „Všetci začali kričať,“ povedal pre televíziu CBS očitý svedok.

 

Návštevníci reštaurácie zavolali záchranku. Muž mal na chrbte obrovský krvavý fľak. Napriek tomu, že mu z chrbta trčal nôž bol veľmi pokojný. „Ani nevedel, že ho tam má, až kým mu to niekto nepovedal,“ dodal svedok udalosti. Po príchode polície muž telefonoval s rodinou, aby im poprial zbohom.

 

 

Podľa svedkov sa muž dostal do konfliktu na ulici priamo pred reštauráciou. Hádali sa a jeden z dvojice mužov, ktorí mali s bodnutým konflikt, ho bodol do chrbta. Polícia po dvojici pátra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies