VIDEO Toto by ste zažiť nechceli: Pracovníci banky z kancelárie utekali odušu!

NETKY.SK • 15 Október 2018, 12:30 • 2 min
VIDEO Toto by ste zažiť nechceli: Pracovníci banky z kancelárie utekali odušu!

Na tento "budíček" zamestnanci banky len tak ľahko nezabudnú.

slovakia

left justify in out

Predstavte si, že na konci týždňa prídete do práce, kde vás čaká pravidelná ranná porada. Akoby nebolo dosť, že je skoro, nie ste ešte ani celkom „duchom prítomný“ a musíte riešiť najkomplikovanejšie záležitosti uplynulých dní. Podobne sa zrejme cítili aj zamestnanci istej čínskej banky posledný piatok. V tom sa ale veľmi rýchlo prebrali vďaka šoku, ktorý zažili!

 

Ako stála skupinka finančníkov v hale svojho pracoviska, náhle sa prepadol strop a medzi nič netušiacich ľudí spadla päťkilová krajta, pričom len o malý kúsok minula jednu z prítomných žien. Vydesení pracovníci okamžite utiekli z priestorov budovy a zavolali políciu, ktorá za pomoci odborníkov hada vyhľadala a odstránila.

 

Počas incidentu nikto neutrpel zranenia, no dá sa predpokladať, že všetci boli už po zbytok dňa čulí. Zrejme nie je najpríjemnejšie pracovať s pocitom, že na vás v ktorúkoľvek chvíľu môže spadnúť veľký had. Ako sa plaz do budovy dostal ani to, či bol v budove sám, zatiaľ známe nie je.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona