VIDEO Toto bol šok! Dievčatko kŕmilo opicu, zrazu sa stalo niečo nečakané!

NETKY.SK • 16 Júl 2018, 10:48 • 2 min
VIDEO Toto bol šok! Dievčatko kŕmilo opicu, zrazu sa stalo niečo nečakané!

Na tento nepríjemný zážitok malá návštevníčka ZOO pravdepodobne nikdy nezabudne.

slovakia

left justify in out

V niektorých ZOO je celkom bežné, že si tu záujemcovia môžu zakúpiť špeciálnu potravu, ktorou potom môžu na vybraných miestach v rámci komplexu kŕmiť niektoré druhy zvierat. Obvykle ide o také, ktoré nie sú charakteristické útokmi na ľudí a personál si overil, že prítomnosť človeka dobre znášajú.

 

Kŕmenie zvierat môže byť veľkým zážitkom najmä pre malé deti, avšak je otázne, či je to skutočne bezpečné. Samozrejme, prítomnosť rodiča je nevyhnutnosťou, no zviera je vždy zvieraťom s divokými inštinktami a nikdy nie je možné s istotou predpovedať jeho reakcie. Rozrušiť ho môže čokoľvek a na to môžeme doplatiť. Podobne ako toto malé dievčatko.

 

Mladá mamička chcela dcérke sprostredkovať nezabudnuteľný zážitok. V ZOO si preto zakúpili krmivo a rozhodli sa, že nadviažu bližší kontakt s opicou, ktorá pôsobila veľmi pokojne a priateľsky. Zozačiatku sa zviera nechalo kŕmiť z ruky a zdalo sa, že je všetko v najlepšom poriadku. Nikomu by ani nenapadlo, že sa to v okamihu môže zmeniť.

 

Mamička totiž spravila chybu. Najskôr opicu kŕmila len ona, keď videla, že je zviera pokojné a jedlo si berie z ruky, rozhodla sa časť z neho odsypať do ruky dcérke. To však opica zrejme vyhodnotila tak, že jej dievčatko krmivo zobralo a náhle ho udrela rukou priamo do tváre!

 

Úder bol pomerne silný, zľaknuté dieťa spadlo na zem. Nie je jasné, či utrpelo okrem šoku nejaký úraz, zato je pravdepodobné, že opice už do konca života v láske mať nebude.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona