VIDEO Toto bol poriadny šok! Pozrite sa, čo z vody vyskočilo na kajakára!

NETKY.SK • 27 September 2018, 10:55 • 2 min
VIDEO Toto bol poriadny šok! Pozrite sa, čo z vody vyskočilo na kajakára!

Predstavte si, že sa pokojne plavíte po hladine a vychutnávate si slnečný deň, keď tu zrazu...!

slovakia

left justify in out

Ako si predstavujete ideálny voľný deň? Kyle Mulinder sa ten svoj rozhodol stráviť s priateľmi na vlnách oceánu neďaleko mesta Kaikoura ležiacom na novozélandskom Južnom ostrove, kde výborné počasie využili na plavenie sa kajakom. Svoju aktivitu si užívali naplno, až ich zrazu vyrušil nečakaný incident.

 

Z hlbín sa bez varovania vynoril tuleň, ktorý mal v ústach navyše úlovok – chobotnicu. Tou sa na Kylea zahnal tak, že ho lepkavými chápadlami poriadne „prefackal“! Mužovi chvíľu trvalo, kým sa z „útoku“ spamätal, no hneď si uvedomil, aké skvelé zábery sa im práve podarilo natočiť. V ten deň totiž prvýkrát testovali novú kameru.

 

Ako kajakár uviedol, bolo to veľmi zvláštne a nečakané, v tvári vraj cítil všetky časti tela úbohej chobotnice. Na takýto zážitok však už do konca života nezabudne. A ak by náhodou aj zabudol, pripomenie mu to unikátny videozáznam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies