VIDEO Tom Petty a Mudcrutch streamujú album 2

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 15:53 • 2 min
VIDEO Tom Petty a Mudcrutch streamujú album 2

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Mudcrutch, ktorú vedie spevák a basgitarista Tom Petty, streamuje album s názvom 2. Novinku, ktorá obsahuje jedenásť skladieb, sprístupnili na vypočutie prostredníctvom webstránky združenia amerických rozhlasových staníc National Public Radio (NPR).

slovakia

left justify in out

Album oficiálne vyjde 20. mája. O produkciu sa postarali 65-ročný Petty, Mike Campbell a Ryan Ulyate. Líder formácie napísal sedem piesní, po jednej prispeli aj spomínaný gitarista Mike Campbell, gitarista Tom Leadon, bubeník Randall Marsh a klávesák Benmont Tench.


Mudcrutch vznikli v roku 1970 na Floride. Formácia vydala v roku 1975 singel Depot Street a následne sa rozpadla.

 

Petty, Campbell a Tench potom založili spolu s Ronom Blairom a Stanom Lynchom skupinu Tom Petty and the Heartbreakers, ktorá má na konte hity ako Breakdown, American Girl, I Need To Know, Don't Do Me Like That, Refugee, The Waiting, Don't Come Around Here No More, Learning To Fly, Into The Great Wide Open či Mary Jane's Last Dance.

 

Mudcrutch sa dali opäť dokopy v roku 2007. V apríli 2008 vydali debutový eponymný album a v novembri toho istého roku aj nahrávku Extended Play Live.


Tracklist albumu Mudcrutch - 2:


01 Trailer
02 Dreams Of Flying
03 Beautiful Blue
04 Beautiful World
05 I Forgive It All
06 The Other Side Of The Mountain
07 Hope
08 Welcome To Hell
09 Save Your Water
10 Victim Of Circumstance
11 Hungry No More




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies