VIDEO To najlepšie zo Zlatých glóbusov: Ricky Gervais vyurážal všetkých, DiCaprio sa zľakol Lady Gagy

NETKY.SK • 11 Január 2016, 16:23 • 2 min
VIDEO To najlepšie zo Zlatých glóbusov: Ricky Gervais vyurážal všetkých, DiCaprio sa zľakol Lady Gagy

BEVERLY HILLS - Dráma o pomste The Revenant - Zmŕtvychvstanie a vesmírne dobrodružstvo Marťan získali hlavné ceny vo filmových kategóriách 73. ročníka Zlatých glóbusov, ktorých odovzdávanie v nedeľu večer v kalifornskom Beverly Hills uviedlo hollywoodsku sezónu filmových ocenení do plného prúdu. Netky.sk vám prinášajú najzaujímavejšie momenty z odovzdávania cien Zlatý glóbus.

slovakia

left justify in out

Ricky Gervais a jeho príhovor

 

Slávnostným večerom sprevádzal po štvrtý raz v histórii Zlatých glóbusov komik Ricky Gervais, ktorý sálu plnú popredných celebrít zabával tradičnými ostrými žartmi.

 

„Vitajte na 73. ročníku odozdávania Zlatých glóbusov, naživo z hotelu Beverly Hilton spolu s týmito bohatými a krásnymi celebritami, ktoré žažívajú najlepšie obdobie ich života, dúfajme, že im ho nikto nepokazí. Upokojte sa budem sa snažiť byť milý, ste globálne megahviezdy s úžasným talentom. Väčšina z vás, niektorí sa proste iba dobre vydali/oženieli. Viete, ktorí to ste.

 

„Ideme na život na kanáli NBC, ktorý hostí túto šou, pretože je to jediný slobodný a nepolitický kanál, a pretože nemá ani jednu nomináciu. Je im to jedno.“

 

„Zmenil som sa, ale nie tak veľmi ako Bruce Jenner. Teraz Caitlyn Jenner, samozrejme. Mala úžasný rok. Stala sa idolom pre trans ľudí po celom svete, ukázala odvahu v prekonávaní prekážok a ničení stereotypov. Avšak pre ženské vodičky nespravila nič, ale nemôžete mať všetko. Nemôžete mať všetko na jeden raz.

 

„Ja sám mám tri Zlaté glóbusy. Jeden drží dvere, jeden mám proti zlodejom a jeden mám v posteli. Je jedno prečo, je môj. Vyhral som ho poctivo, má správny tvar a rozmery.“

 

„Aby sme boli féroví film Marťan bol oveľa vtipnejší ako Pixely, to bol aj Shindlerov list. Je to iba film.“

 

"Vynikajúci film Spotlight bol tiež nominovaný. Katolíci sú na neho nahnevaní, pretože odhlalil, že 5% ich kňazov opakovane znásilnili deti a bolo im umožnené pokračovať bez akéhokoľvek trestu. Podľa Romana Polanského je to najlepší romantický film.

 

„Ženské remake filmov sú teraz veľká vec. Má byť dokonca aj ženský remake filmov Krotitelia duchov a Dannyho jedenástka. Je to skvelé pre štúdiá, filmy sa dostanú do kín a nebudú musieť príliš veľa utratiť na hercov.“

 

"Jennifer Lawrence sa domáhala, aby ženské herečky zarábali rovnako, ako ich mužskí kolegovia a ľudia ju v tom podporili. V uliciach pochodovali sestričky a pracovníci fabrík a kričali „ako môže 25-ročná vyžiť z 52 miliónov?“

 

 

Leonardo DiCaprio a Lady Gaga

 

Keď si speváčka Lady Gaga išla prebrať Zlatý glóbus za najlepší ženský herecký výkon v miniseriáli alebo televíznom filme za rolu v American Horror Story najskôr objala tvorcu seriálu Ryana Murphyho, potom snúbenca Taylora Kinneyho a išla si prebrať cenu.

 

Po ceste však narazila do herca Leonarda DiCapria, ktorého reakcia baví internet. Niektorí si myslia, že speváčku ohováral, a preto sa tak zatváril, keď do neho Gaga narazila.

 

 

 

Leo a Kate opäť spolu

Herci, ktorí sa stretli počas natáčania filmu Titanik Leonardo DiCaprio a Kate Winslet sa opäť stretli počas Zlatých glóbusov.

 

Dvojica sa spolu rozprávala a veľmi si rozumeli. Bola to totiž skvelá pre oboch, pretože si každý z nich odniesol Zlatý Glóbus.

 

 

 

 

 

Kompletný zoznam víťazov nájdete TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies