Video: To najlepšie z XFN 15!

NETKY.SK • 31 December 2018, 16:08 • 2 min
Video: To najlepšie z XFN 15!

Praha- Slovenský zápasník MMA Ivan Buchinger sa stal šampiónom organizácie XFN v kategórii do 66 kilogramov. V titulovom zápase v pražskej O2 Aréne zdolal Sergeja Grecicha z Litvy predčasne vo 4. kole z 5 vypísaných.Organizácia XFN priniesla do O2 Arény v Prahe neopakovateľný večer.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Galavečer XFN 15  v pražskej O2 aréne priniesol špičkové zápasy. Viac ako17 tisíc divákov mohlo vidieť zápasiť také mená ako Karlos Vémola, Ivan Buchinger, Patrik “Rytmus” Vrbovský, Otakar “Marpo” Petřina a Makhmud Muradov.

 

Slovenský zápasník MMA Ivan Buchinger sa stal šampiónom organizácie XFN v kategórii do 66 kilogramov. V titulovom zápase v pražskej O2 Aréne zdolal Sergeja Grecicha z Litvy predčasne vo 4. kole z 5 vypísaných.Buchinger bol od začiatku aktívnejší, súpera si držal na dištanc a mal prevahu na zemi i v postoji. Litovčanovi v druhom kole vyšiel úder, po ktorom Slovák utrpel krvavé zranenie. To ho však nijakým spôsobom nelimitovalo a v treťom kole opäť dominoval. Súpera dostával pod tlak najmä kopmi, po ktorých zostal Grecicho niekoľkokrát evidentne otrasený.img

 

Veľkú pozornosť pútal aj súboj Karlosa Vémolu s Brazílčanom Flaviom Rodrigom Magonom. Vémola sľuboval ukončiť zápas už v prvom kole a sľub aj dodržal. Od úvodu mal nad Magonom prevahu, zápas vyhral po tvrdých úderoch technickým KO.img

 

Na XFN sa predstavil aj Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský predviedol pred viac ako 17 tisíc divákmi v pražskej O2 aréne svoju profesionálnu boxerskú premiéru a srdce bojovníka. V súboji s thaiboxerom Otakarom Marpom Petřinovom.

 

Fanúšikovia MMA v rámci hlavnej karty galavečera XFN 15  mohli vidieť v zápase strednej váhy Makhmuda Muradova s Poliakom Grzegorzom Siwym. Muradov, ktorý žije dlhodobo v Česku, má bilanciu 17 výhier a šesť porážok, je šampionom organizace XFN skvelý zápas kde Muradov zaslužene vyhral.

 

V exkluzívnom videu prinášame rozhovor s Rytmusom, Marpom, Ivanom Buchingerom, Karlosom Vemolom, Makhmudom Muradovom o ich pocitoch po zápasoch a plánoch do nového roka 2019. Tiež sme vyspovedali Moniku Bagarovú,Kristinu Kormuthovú,Petra Hubcaja(Twinzz) a hlavného organizátora XFN Petra Kareša.Viac sa dozviete vo videu:

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies