VIDEO Thomas Puskailer zverejnil skladbu Not One Day More

NETKY.SK • 4 November 2015, 10:45 • 2 min
VIDEO Thomas Puskailer zverejnil skladbu Not One Day More

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer zverejnil skladbu Not One Day More. Tridsaťštyriročný interpret, ktorý nadviazal spoluprácu s organizáciou UNICEF, napísal text aj hudbu v súvislosti s utečeneckou krízou. Na novinke sa podieľal aj Slavo Solovic.

slovakia

left justify in out

"Zavolal som mu, či by mal záujem spolupracovať na projekte s UNICEFom. Neváhal a povedal áno. Slavo je profesionál na orchestrálnu hudbu. Spoločne sme našli správne aranžmány. Keď nahral živé husle do skladby, mal som zimomriavky. Presne cítil, čo chcem vyjadriť," prezradil spevák.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, ktorý Puskailer nakrúcal aj na srbsko-maďarskej hranici a na hlavnej stanici v Budapešti. "Jedna vec je sledovať udalosti v televízii, iná ísť tam osobne. Čo ma šokovalo najviac je, že množstvo detí cestuje bez akéhokoľvek sprievodu. Nikdy nezabudnem na moment, keď sme prišli na hranice. Po ceste som z auta videl pri lese mamu s deťmi, ktorí sa nás zľakli. Od strachu sa pred nami skrývali v kríkoch. To ma veľmi zobralo. Vidieť strach v ich očiach, neistotu. Je to naozaj veľmi smutné," uviedol rodák z Holandska.

 

 

Na klipe spolupracovala aj spoločnosť Moovi. "Keď nás Thomas poprosil, aby sme mu nakrútili videoklip k jeho novej skladbe pre svetovú organizáciu UNICEF, neváhali sme ani chvíľu. Odmietli sme honorár a išli spolu až na maďarsko-srbské hranice. Chceli sme pomôcť. Celý produkčný tím Moovi zažil spolu s Thomasom smutné a nezabudnuteľné chvíle. Do videoklipu sme preto vložili osobné svedectvo. Veríme, že tento videoklip naozaj pomôže," povedal Jakub Krška z Moovi. "Skladba Not One Day More nehovorí len o súčasnej utečeneckej a migrantskej kríze, ale je nadčasová a otvára otázku, kde je svet vtedy, keď rodiny musia utekať zo svojich domovov. Video ukazuje aktuálne zábery zo Sýrie, z utečeneckých táborov, ale aj z nebezpečnej cesty utečencov na úteku z ich domova. Po celý čas ich sprevádza Thomas, ktorý sa s utečencami a migrantmi osobne stretol na maďarsko-srbskej hranici a nakrútil tam aj niekoľko autentických záberov," dodal predseda Slovenského výboru pre UNICEF Juraj Mišura.

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. S Martinom Madejom, ktorý sa preslávil ešte ako dieťa vďaka hitom ako Bobi alebo Ferrari, spolupracuje tiež na hudobnej komédii Slovak Showbiz For Beginners či na projekte Eco Tour.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies