VIDEO The Killers zverejnili videoklip k piesni Rut

NETKY.SK • 12 Január 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO The Killers zverejnili videoklip k piesni Rut

LOS ANGELES - Americká rocková kapela The Killers zverejnila videoklip k piesni Rut. Klip zobrazuje ženu, ktorá v rôznych štádiách života prechádza pocitmi samoty a depresie.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postaral Danny Drysdale. Spevák formácie Brandon Flowers uviedol, že skladba je inšpirovaná jeho manželkou Tanou Mundkowsky, ktorá trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Pieseň sa nachádza na albume Wonderful Wonderful, ktorý muzikanti vydali vlani v septembri. Nahrávka obsahuje celkovo desať skladieb, medzi ktorými sú aj single The Man a Run for Cover. So štúdiovkou po prvý raz dobyli americký rebríček Billboard 200.

The Killers vznikli v roku 2001 v Las Vegas a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town (2006), Day & Age (2008), Battle Born (2012) a spomínaná Wonderful Wonderful (2017), pričom so všetkými dobyli UK Chart. Okrem toho majú na konte aj kompilácie Sawdust (2007) a Don't Waste Your Wishes (2016), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona