VIDEO The Cure predstavili na turné dve nové skladby

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 17:46 • 2 min
VIDEO The Cure predstavili na turné dve nové skladby

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela The Cure predstavila na utorkovom koncerte v New Orleans aj dve nové skladby Step Into The Lights a It Can Never Be The Same.

slovakia

left justify in out

Okrem nich zaznelo aj 36 ďalších piesní vrátane hitov ako In Between Days, Just Like Heaven, Lovesong, One Hundred Years či A Forest. The Cure v New Orleans odštartovali svetové turné, v rámci ktorého sa na jeseň predstavia napríklad aj v Česku, Rakúsku či Maďarsku, konkrétne 22. októbra v pražskej O2 aréne, 26. októbra vo viedenskej Marx Halle či o deň neskôr v budapeštianskej Papp László Sportaréne.


The Cure vznikli v roku 1976 v Crawley. Formáciu v súčasnosti tvoria Simon Gallup, Roger O'Donnell, Jason Cooper, Reeves Gabrels a frontman Robert Smith, ktorý je jediným stabilným členom kapely od jej založenia.

 

Doteraz vydali trinásť štúdioviek ako napríklad Three Imaginary Boys (1979), Pornography (1982), Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me (1987), Disintegration (1989), Bloodflowers (2000) či zatiaľ poslednú 4:13 Dream (2008). Okrem toho ponúkli aj niekoľko EP, kompilácií alebo živých nahrávok.
 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona