VIDEO Tesná záchrana pred istou smrťou

NETKY.SK • 18 Jún 2017, 14:26 • 2 min
VIDEO Tesná záchrana pred istou smrťou

Toto mohlo dopadnúť veľmi zle. Rušňovodič austrálskej dopravnej spoločnosti V/Line nakrútil desivo vyzerajúce video. Vlaku, ktorý tou dobou uháňal krajinou v rýchlosti 160 km/h, sa do cesty priplietla banda motorkárov. Uprostred polí položil jeden z nich svoj stroj na koľaje a pred istou smrťou uskočil doslova na poslednú chvíľu. Pozrite sa!

slovakia

left justify in out

Nie je jasné, čo partička štyroch motorkárov na koľajniciach robila. Jedno je však jasné. Ich prechádzka skončila tým, že jeden z nich nejako havaroval na koľajniciach. Adrenalínový zážitok umocnil blížiaci sa vlak.

 

Rušňovodič jazdca i jeho ležiaci stroj zbadal včas a okamžite začal trúbiť aj brzdiť ako o život. Vlak však už príliš ubrzdiť nedokázal. V rýchlosti okolo 140 kilometrov za hodinu motorku zošrotoval a len bezmocne sledoval, ako jej vodič uskakuje z cesty na poslednú chvíľu.

 

Spoločnosť vyvesila video na svoj Facebook s dodatkom, že išlo o jeden z 300 prípadov, kedy sa ľuďom podarilo utiecť pred vlakom na poslednú chvíľu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies