VIDEO Tesla v premávke z ničoho nič začala horieť!

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Tesla v premávke z ničoho nič začala horieť!

Elektromobil Tesla režiséra Michaela Morrisa vzbĺkol z ničoho nič v premávke, keď čakal v kolóne na semaforoch. Jeho manželka, herečka Mary McCormacková sa o hrôzostrašný zážitok podelila na Twitteri.

slovakia

left justify in out

"Toto sa dnes stalo môjmu manželovi s jeho automobilom. Nebola to nehoda, z ničoho nič v premávke na Santa Monica Blvd. auto vzbĺklo. Ďakujem ľuďom, ktorí mu pomohli sa odtiaľ dostať, a ďakujem Bohu, že tam s ním neboli moje tri malé dievčatká," napísala k videu McCormack.

 

 

 

Auto v tom čase nebolo v režime autopilot. Šerifov poručík William Nash agentúre Press Association potvrdil, že policajti videli dym a privolali požiarnikov, ktorí prišli rýchlo a plamene uhasili. Nikto sa našťastie nezranil.

 

Spoločnosť Tesla uviedla, že vyšetruje "mimoriadne neobvyklý incident". "Ponúkame našu podporu miestnym orgánom a sme radi, že náš zákazník je v bezpečí. Je to mimoriadne nezvyčajný jav a vyšetrujeme to, aby sme zistili, čo sa stalo," vyjadril sa k udalosti hovorca Tesly pre ABC News.

 

Spoločnosť tvrdí, že jej autá majú 10-krát menšiu pravdepodobnosť vznieteniua a ak nemu aj dôjde, sú konštruované tak, aby sa oheň nešíril tak rýchlo a vodič mal šancu ujsť.

 

 

Dávnejšie sa písalo o nehode s účasťou Tesly, ktorej zlyhal autopilot. "Robí sa okolo toho zbytočný poplach. Pri havárii Tesly si vodič zlomil členok, to je oproti 40-tisícom úmrtí po nehodách s obyčajnými autami dobrý výsledok,“ konštatoval generálny riaditeľ spoločnosti Tesla Elon Musk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies