VIDEO Teroristi sa pred útokmi v Paríži opíjali v bare!

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 13:17 • 2 min
VIDEO Teroristi sa pred útokmi v Paríži opíjali v bare!

BRUSEL - Na internete koluje video na ktorom teroristi bratia Brahim († 31) a Salah (26) Abdeslam tancujú v jednom z bruselských barov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Teroristi sa zabávali osem mesiacov pred tým, ako v Paríži spustili krvavý masaker pri ktorom zomrelo 130 ľudí. Zahraničné médiá uvádzajú, že  známa dvojica si užívala večer v opojení alkoholu a krásnych žien. Porušili tak islamskú tradíciu, lebo podľa koránu je pitie alkoholu zakázané.

 

 

Len niekoľko mesiacov na to sa Brahim  Abdeslam odpálil pred parížskou kaviarňou. Jeho brat Salah Abdeslam sa tiež zúčastnil útokov a plánoval sa stať jedným zo samovražedných útočníkov, ktorí sa odpálili v blízkosti národného štadióna Stade de France na parížskom predmestí Saint-Denis. Abdeslama zatkli 18.3. v bruselskej časti Molenbeek. Momentálne sedí vo väzení v belgickom meste Brugy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies