VIDEO Tento zákerný faul na Leroya Saného vyvolal pohoršenie aj v Nemecku

NETKY.SK • 29 Január 2018, 09:15 • 2 min
VIDEO Tento zákerný faul na Leroya Saného vyvolal pohoršenie aj v Nemecku

Londýn - Faul na futbalistu Leroya Saného z Manchestru City vyvolal búrku nevôle na sociálnych sieťach v Nemecku. Sané nedohral súboj Pohára FA, keď ho na konci prvého polčasu duelu s Cardiffom City nešetrne poslal k zemi Joe Bennett.

slovakia

left justify in out

Hrozivý faul, pri ktorom sa nemeckému futbalistovi ohla po zásahu Bennetta noha do neprirodzenej polohy, vyvolal ohlas aj v jeho rodnej krajine. "Hráčov Cardiffu prosíme, neubližujte našim hráčom. V lete nás čaká dôležitý turnaj," napísal na twiiter Nemecký futbalový zväz (DFB).

 

Bennett napokon zápas nedohral, keď v závere inkasoval druhú žltú kartu, ale za zákrok na Saného videl iba žlté napomenutie. "Sané bude chýbať niekoľko týždňov alebo mesiacov, uvidíme," uviedol tréner Citizens Pep Guardiola, ktorý sa ohradil aj voči rozhodcovi Leeovi Masonovi. "Rozhodcovia musia chrániť hráčov a nielen mojich. Hráči si v opačnom prípade budú viac dovoľovať." Manchester zvíťazil v zápase 2:0.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona