VIDEO Tento Slovák sa skutočne pochlapil: Pozrite sa, ako vyberal peniaze z bankomatu!

NETKY.SK • 17 Október 2018, 11:16 • 2 min
VIDEO Tento Slovák sa skutočne pochlapil: Pozrite sa, ako vyberal peniaze z bankomatu!

Istý mladý muž v Piešťanoch sa netradičným spôsobom pokúšal vybrať peniaze z účtu. Na druhý deň skončil v rukách polície.

slovakia

left justify in out

Koncom septembra riešila piešťanská polícia zaujímavý prípad. Bezpečnostná kamera totiž zachytila muža, ktorý si v noci chcel vybrať peniaze z bankomatu. Ten mu ich však z nejakých dôvodov nevydal, a tak sa výtržník rozhodol, že ich z neho hoci aj vymláti.

 

Akonáhle muž zistil, že sa bežným spôsobom k hotovosti zrejme nedostane, namiesto toho, aby sa o výber pokúsil inde, začal do prístroja udierať päsťami. To však evidentne nebolo postačujúce, peniaze vypadávať nezačali. Z chodníka preto vytrhol neďaleký stojan na bicykle a bankomat sa snažil sa ho preraziť ním. Ani tým si však nepomohol a s dlhým nosom odišiel preč.

 

25-ročný Piešťanec bol hneď na druhý deň dolapený políciou. Momentálne mu hrozí šesť mesiacov až 3 roky väzenia. Spôsobil škodu vo výške 8500 eur. Stálo mu to za to?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies