VIDEO Psík zlyhal na plnej čiare! Takto reagoval, keď do domu vstúpil zlodej

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 10:07 • 2 min
VIDEO Psík zlyhal na plnej čiare! Takto reagoval, keď do domu vstúpil zlodej

Pomenovanie "strážny pes" v tomto prípade zrejme veľmi vhodné nie je.

slovakia

left justify in out

Keď si do svojho obydlia zaobstaráme psa, obzvlášť tie väčšie plemená, obvykle rátame s tým, že bude nielen našim príjemným spoločníkom a miláčikom, ale v prípade potreby ochráni náš pozemok pred cudzími ľuďmi. Minimálne hlasným štekaním zalarmuje okolie. Avšak tak ako ľudia, aj psi majú vlastnú povahu, niektorí sú prirodzene ostrí, iní mierumilovní a dôverčiví. V tomto prípade išlo jednoznačne o druhú možnosť.

 

Istá rodina z East Miltonu v americkom Massachusetts nahlásila začiatkom mája na políciu vlúpanie. Ako dôkaz mal slúžiť kamerový záznam, na ktorom bolo vidieť, ako neznámy muž vnikol do ich príbytku. Pozoruhodná, a napriek nepríjemnej situácii aj vtipná, bola však reakcia ich nemeckého ovčiaka, ktorý sa nečakanej návšteve veľmi potešil.

 

Záznam z bezpečnostnej kamery zobrazuje muža, ktorý najskôr klope na vchodové dvere, aby sa uistil, že nikto nie je doma. Keďže nik neotvára, obíde dom a vchádza zadnými dverami smerujúcimi do záhrady. Celú situáciu vrtiac chvostom sleduje čierny psík, ktorému cudzí človek v jeho revíri evidentne vôbec neprekáža, práve naopak, považuje ho za príjemné spestrenie.

 

Keď zlodej vošiel do domu, vytešený "strážca" ho pokojne nasledoval, až kým ho to neomrzelo a nevyšiel sa prebehnúť na dvor. Po tom, ako zlodej dokončil svoju prácu, rozhodol sa dom opustiť. Pred tým však ešte z dvora privolal psa späť a zavrel za ním dvere.

 

Po neznámom páchateľovi polícia stále pátra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies